fredag 22 maj 2009

Update + Genus

Idag har vi varit ute på en långpromenad till Coop Forum och köpte lite nappar till Inez. Inez har verkligen gjort mycket framsteg nu på den senaste tiden *stolt*. Hennes humör har kanske inte varit på topp hela tiden hellre.

Inez smakar av sina fötter :)

Hon uppskattar verkligen att sitta i bärselen och "hjälpa" mig med vardagssysslorna.

Här fixar vi kycklingen till flygande Jacob.

Inez i sin nya Hood tröja från HM ;)

Sötnosen, pussilull


Hon gillar att få "stå" och stödja sig mot saker men med en del hjälp.
När vi var på barnenshus i Skellefteå för att kolla lite solskydd till bilen så såg jag detta i en av deras visnings montrar. Bilden talar ju egentligen för sig själv, hur man förknippar färger med kön och vilka produkter föräldrar ska "tolka" som mer "flickiga"/"pojkiga". PÅ filtarna stog det dessutom Baby boy och Baby girl.

11 kommentarer:

livet som ung stressad 2 barnsmamma sa...

oh tack=)

Ja jag räknar mig som ung mamma, gör inte du? Fast som ung pappa då=)

Gud vilken söt dotter ni har!

Caroline sa...

Nej, han hör något ljud bakom sej och ska vända sej fort, då kan det gå lite för fort :) Ord, nej, nej, han ska bara höras, så han skriker. Idag när vi var på Maxi och handlade överdriver jag inte om jag säger att jag hörde honom genom halva butiken!
Vad duktig Inez är :)

Vilken mysig helg det låter som att ni ska ha! Vi ska förhoppningsvis bara ta det lungt, kanske träffa lite folk imorgon och äta lite god mat. Ladda inför måndag och förbereda allt inför balen, kommer på nya saker hela tiden..

maria sa...

jo jo självklart fick höra innan att den av godkänd här i sverige med men vissa folk använde för fel anledning därför tog dom bort den det är jo specifika instruktioner med att man bara får använda den max 3 gånger om dagen och så vid behov men många bara tryckte ner de i halsen på ungarna och det är liksom helt fel jo ....vi flyttade hit 2 mars 2000 så nästa år blir 10 år dock bodde vi här när min lille bror föddes med flyttade ner till cypern nåt år efter kram

Karin (Albins mamma) sa...

Haha ja vad ska man säga? Jävligt kul :)

Gud vad söt hon är, och duktig! Hon verkar stark eran lilla sessa :)

Johanna sa...

jo men det är bara gulligt och man blir ju verkligen stolt som du säger över alla framstegen man ser :). Det är bara bra här, jag kan fortfarande känna av trötthet men inte så farligt.Det blir en av dem bästa födelsedagspresenter som jag fått under åren att gå på UL samma dag.Nej det är ju inte så lång tid kvar längre, men dottern min får gärna hinna fylla 3år (ja vill inte missa det) hon fyller sista oktober nämligen.
Vad har ni för trevliga planer under helgen då?

Eva sa...

Det e lite det jag tycker e tråkigt, att det e "tjej" och "kill" färger på ALLT så gott som. Men på mina tvillingar, hade jag lite rosa ibland, men det var ju mest pike t-shirts och sånt, men dom passar i det.
men idag vill dom INTE ha det på sig, hehe.

Svar: Pappan till bäbisen i magen han hoppas att det är en tjej för min skull =) då jag, sedan ett tidigare förhållande har mina tvilling grabbar.
Själv har han ju 2 grabbar & 2 tjejer så för han spelar det ingen roll. Men en tjej för min skull hoppas han ju på!

Sen kan jag ju säga att det e väldigt tufft med tvillingar, det ska jag inte sticka under stolen med, har levt ensam med dom kan man säga sen dom föddes, så det har varit tufft, med min mammas hjälp, men det som inte dödar det härdar =P
Deras pappa har alltid funnits där på ett sett, men ja, inget jag vill gå in på. Han e iaf där för dom nu =)

//Eva

Caroline sa...

Nja, han är oftast blyg dom första fem mintrarna, sitter och kollar på folket, sen börjar han och då finns det inget stopp. Oftast brukar han bara sitta och titta..

Balen är på måndag, så jag börjar få lite bråttom med allt jag ska göra innan :)

Alexandra sa...

Jo jag gillade kalkylerna starkt, smarta grejer det där ;) haha liiite smidigare än min penna och anteckningbok :P

Lite lustigt det där med namn, fick höra av min moster att det namn som liksom bestämms "först" alltså antingen flicknamnet eller pojknamnet innan barnet är fött så kunde det betyda att man typ "vet" vilken kön barnet har. Som nu ni som visste att om det blev en flicka som skulle det vara Inez. Så hade det typ varit för min moster, hahaha men men, det är ju lite småroligt att sitta och fundera på sådant där. Finns ju sjukt många olika test för att försöka få en aning om vad det är för kön på barnet.

Njaa, magen är förliten för att den ännu ska vara i vägen :P men det dröj väl inte så länge :/

Karin (Albins mamma) sa...

Ja det är så kul att vinna. Jag tror att det är 9 vinster jag vunnit sammanlagt..

Ja gosse inte illa när hon står och håller i sig :) Jasså, ja fast det kan nog vara jobbigt om det är "för tidigt" också. Men jag förstår vad du menar :)

Madde sa...

Ja usch det var riktigt äckligt.

Jodå vi mår bra annars men har som sagt varit helt kaos nu, william har fortfarande ont i magen så de är så jobbigt när han har super ont och verkligen inget hjälper. :/
Hur är det med er? :)

Johanna sa...

Ja det tyckte jag också hehe det tog ju över helt än att tänka på att man fyller år :) Jo jag hoppas det jag också att hon hinner fylla år det var ju inte riktigt planerat att det skulle ske i samband med hennes födelsedag.

Jaha vad mysigt hoppas ni haft en trevlig dag och att det gått bra för dig själv :)

Vi har varit ute på en cykeltur över till svärmor/farmor och grillat idag.