fredag 29 maj 2009

Kläder


En tröja från JC till mig


Lite linnen från gina och ett från lindex

Fönster schoppingen till Inez ;) Det blir till vintern st 80


Jonas snygg tröja

Ja lite kom vi hem med, köpte även en bikini men den glömde jag att fota! Det blev att vi åt på dallas senare for vi vidare till solbaken och handlade mat :) men men nu ska jag och lillan ta och hittta på något, första ska jag dock duscha och fixa mig!

8 kommentarer:

maria sa...

tack så mycket va inne och beställde den igår :) kram

angelicka sa...

åh va fin den vita "tröjan" var ! :)

angelicka sa...

Okej, får nog kanske kosta på mig ett riktigt band kanske. Vill ha fler barn jag med, så kostnaden är ingen fara, sen så spelar kanske inte pengarna så stor roll om man får behålla rygg i bra skick ;D :)

Vad då såg dom inte det på ert UL ?
Jag är 17. blir 18 i Augusti =)

Nu funkade det att klicka sig till er blogg :)

Karin (Albins mamma) sa...

Ja just det.. Ja det är en liten konst de där. Och ju stadigare barnet är desto bättre går det nog med selen..

ewe sa...

Hittade hit via en annan blogg. Söt liten tjej ni har. :)

maria sa...

ja de lär den säkert vara hoppas vi hehehe :) filmen va faktis jätte bra jag tyckte de eller de gjorde vi alla men min vänninas kille blev lite rädd för dom skall gifta sig snart och han vill inte hans tjej skall bli sån bridezilla hahha men den va faktis jätte bra inte för överdriven eller så ..så jag rekomenderar den faktis :) kram

Karin (Albins mamma) sa...

Tycker du det, tack :)
Ja jag hoppas det blir kul, känner mig inte så laddad än, men hoppas att det kommer :)

Haha jasså, en liten busjänta? :)

angelicka sa...

ja precis! Kan man förebygga ryggproblem så är vell det ett bra val om man känner att det är tungt =) Får åka dit och testa det och se om det känns bra =)

Gratis babybox? från vart? =) Jag har fått ett en box, från banens hus, och en från liebero :)

åh, hehe va tokigt :P

yes, ung är jag =) planerat och planerat, både jag och pojkvännen ville ha barn, men hade vi planerat helt fullt ut skulle vi nog i alla fall bestämt att gå klart gymnasiet först. För det behövs i dagen samhälle. Men nu blev jag gravid, och abosrt fanns inte i mina tankar, + att jag "redan" var i vecka 8-9 när jag fick reda på att jag var gravid, men valen vi gjort är underbart:) vi får leva lite snålt nu under ett års tid, tills mpojkvännen börjar jobba och jag börjar skolan, men det ska vi klara :) alla i släkten våran är jättesnälla och stöttar oss och hjälper till så mycket dom kan :)