söndag 31 maj 2009

Morsdag

Tänkte snabb uppdatera innan jag går och lägger mig :) Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar, vi solade och badade i deras pool (var ca 21 grader varmt då jag doppade mig). Fler bilder läggs troligen in imorgon :)

Grattis till alla mammor, min mamma och speciellt min underbara fru ;)

4 kommentarer:

Madde sa...

Sv. Hehe Henric jobbar ju dels fulltid och sen pluggar han så är mestadels jag som gör saker hemma, visst kan han hjälpa till å göra mat och sånt men det mesta andra gör jag. Samt att han kör med att dammsugaren låter mycket och att han får ont i öronen när han dammsuger bara för att han ska slippa. ;)
Men när skattepengarna kommer då jäklar kommer han inte undan med det mera för då ska det bli en ny. :P
Hur är det hos er, vem är det som gör vad?

Jag behövde inte fundera på om jag ens skulle behöva lämna William själv, han vaknade innan iaf. :P
Men jag skulle nog inte ha lämnat honom ändå mitt hjärta gråter när han skriker så om jag skulle komma hem å han skriker så skulle jag nog må riktigt dåligt för att jag inte visste hur länge han faktiskt varit vaken och skrikit.

Hoppas att ni har haft en bra morsdag. :)

angelicka sa...

Ja =) Ja det tycker jagm det var lite trångt på nedre åningen, men annars var det jättebra tycker jag :) Ska bli roligt att få eget! :)

Ska be min pojkvän beställa boxen imorgon, när han skall hem till sin far, då jag inte har skivare hemma hos mina föräldrar. Tack så mycket för tipset om boxen :)

Ja men precis, det tror jag stämmer bra! :) ett barn kan man inte ångra, isåfall är nog inte allt som det ska tyvärr.

:)

maria sa...

jadå adnan fixade middag fast det blev ute mat för han hade jobbat hela dagen sen överaskade han mig med en ros trodde faktis inte ha skulle hinna med något idag då det är söndag och det mesta va stängd men vi va ute hela dagen med lillan och det va jätte myssigt ...verka som om ni oxå haft en super dag kram

angelicka sa...

Ja men precis, jag har alltid haft en dröm om att ha betsade grejor i mitt sovrum och fylla ut det med brunt, vitt, gräddvitt och sånna varma färjer, så det är mitt rum har vi bestämt hihi. Sen vardagsrummet har vi inga soffor till än, men vi vet hur vi ska ha det, så vi söker 2st 3 eller 4 manna soffor ;d och där skall det vara svart och vitt i nyansväg.. ( grå å allt som hör till då så klart.. )
å köket kommer det vara grått och svart och vitt ttror jag, då vi har svart köksbord och så. i bäbis rummet vet vi inte än, eftersom första tiden där inne kommer vara datarum :) och hänga tvätt rum ahah ;D

Ja precis, denna boxen verkar super-bra! :) Ja babysaker är ju svindyrt..