onsdag 13 maj 2009

Mot pampers

Känner att vi har varit dåligt på att uppdatera på den senaste tiden men inlägg kommer snart:)

Update:
Just nu driver jag kampen mot Pampers och vi får väl se hur det går.

10 kommentarer:

Karin (Albins mamma) sa...

Nä inte alls dåligt :)

Jodå det är väl bra trots omständigheterna. Ska på sjukhuset med Albin idag igen...
Hur är det med er då?

maria sa...

kampen mot pampers ???

Alexandra sa...

Okey, men hur får ni det att fungera ekonomiskt?

Vi kommer ju köra så att de blir Martin som måste jobba och jag får vara mammaledig, iaf till en början för sen vill jag nog också kunna komma ut lite, så då får han vara pappaledig och jag jobbar :)

Det är iaf så de är tänkt just nu! ;)

Alexandra sa...

Jo bilderna är upp på bloggen nu :)

Nä inga barndrömmar på senaste tiden. Drömde lite i början av graviditeten om förlossningar, barnmisshandel m.m. Haft 2 drömmar nu också om att vi kommer få en flicka, fast både jag och Martin tror att det blir en pojke :P Så vi får väl se om de är drömmarna mina eller vår "magkänsla" som har rätt vid nästa ultraljud ;)

Hur kände du inför i början/slutet av din frus graviditet att du skulle bli pappa?

Madde sa...

Vad är det för kamp emot pampers nu blev jag nyfiken. :)

Ja på något sätt så ska vi väl komma fram till gudföräldrar hoppas bara att det inte blir i sista minuten.
Jodå vi går på föräldrargrupp eller jag går på ungmammagrupp, och gick på föräldrargrupp en gång men nu har jag precis bytt bvc så får nog börja i en ny hoppas jag. :)
Ni då?

maria sa...

tar inte som en kritisering blev bara så himla sur för den personen har ingen rätt att komma fram till mig och göra så när hon inte ens känner mig där emot hade jag kunnat sluta hade jag gjort de men pga av att varje gång jag har varit på väg att sluta så har förlossningen gått igång pga av jag har stressat så har läkaren och bm sakt att dom vill inte att jag skall sluta men jag skall endå inte röka ett paket om dagen som vissa andra gör under deras graviditet därför jag blir jag sur när en främling som inte ens känner till situationen gör som den gör det är det

Alexandra sa...

Ja visst var de läckra, la in lite information om väskorna också i samma inlägg.

Haha, nja vatten och bröd var väl och ta i trodde väl mer på granbarr och talkottar :P haha nä skoja!
Jag har börjat försöka räkna lite på utgifter och så, precis som man gjorde i grundskolan på hemkunskapen inför gymnasiet typ :p

Nej jag har inte jobbat något innan, levt på studiebidraget :/ Men nu har jag iaf fått ett jobb under 3 månader så de ger väl några extra tusenlappar.

Martin är ju jätteglad över att vi ska få barn och så. Men ibland får jag känslan av att han inte riktigt förstår vad detta innebär. Att livet inte riktigt kommer handla om han eller jag utan om OSS tillsammans, för visst är det så?
Får som lite känslan av att han tror att han kommer kunna pyssla med sitt intresse lika mycket sen som nu (han är otroligt motorintresserad, skruvar i allt och jämt och lägger enorma summor pengar på det också) Har du några tips på hur jag kanske kan frklara för honom eller ja nånting som jag kan säga åt honom :/ ??

Madde sa...

Oki, jag gick i samma mammagrupp när jag var gravid. Våra föräldrargrupp var inte någon föräldrargrupp som var samma personer varje gång utan bara olika barnmorskor som kastat in oss gravida när det passade oss typ.

Tycker dock att det är dåligt att det inte finns någon pappagrupp här, jag menar det är ju liksom ändå stockholm! Helt knäppt, men "ledarna" på ungamammagruppen har pratat med en kille som kanske ska öppna en pappagrupp jag tror att det kan vara kul för papporna sen när det är deras tur att vara hemma. :)

Oki hoppas att det går bra. :D

Karin (Albins mamma) sa...

Åh vad kul, när Albin upptäckte dom så älskade han dom verkligen. Dom var hans bästa vänner ett tag :)

Nej dom ringde ju och sa att det fanns bakerier i urinodlingen, som gjordes sist vi var där på röntgen.

Det är bra med oss, jag och Albin är hos min mamma & pappa nu. Hur är det med er då?

Karin (Albins mamma) sa...

Hehe nämen det behövdes inte :) Dom sa att jag skulle säga till då han hade kissat. Så jag gick dit och sa att han hade kissat men att det hade läckt ut. Så dom åt upp bara, sedan kom dom. Jag sa att det inte var någon brådska :)