måndag 8 juni 2009

...

Idag så var vi på stan för att köpa lite saker så att vi skulle kunna renovera min gamla Hokus pokus stol. Vi ångrade oss tillslut och bestämde oss för att lämna tillbaka sakerna och köpa en Antilop + matbricka på IKEA istället.

Vad har ni för matstolar till era barn?

7 kommentarer:

Carolina sa...

Hej! Såg att du var med och tävlade om namnnappar hos Edvinsmamma - nu finns det en ny chans, i min blogg - kika gärna in och var med!

Karin (Albins mamma) sa...

Den matstolen har vi med, om det är den i vit plast? Jag tycker att den är jättebra och enkel att montera ihop om man ska ta med sig :)

Anonym sa...

Grattis Inez!

Madde sa...

Vi ska få en tripptrappstol av svärisarna. :)

Ohh grttis till Inez.

Ja men absolut är det så, finns både bra och dåliga chaufförer också.

Oki vad roligt. :)

Njae vi har nog inte planerat något alls, sambon tänkte jobba på ist för att ta semester så vi får väl se om det blir någon liten sväng kanske.

Oki. :) När gifte ni er? Alltså hur länge hade ni varit tillsammans då?

Alexandra sa...

Hon ser så stor ut tjejen eran på bilderna :) kanske mer som 7 månader iaf.

Haha ja jag får väl knyta fast armar och ben på honom i sängen annars :p Jag tror det kommer gå bra, han behöver nog inte vara så rädd som han känner sig :)

Ja kollade lite på den där Acta Graco Logico och den verkar bra, jag kommer inte köpa någon ändå förens i slutet av juli eller slutet av augusti eller någon gång i september så jag kommer nog ha tid på mig att komma på vad jag vill ha :)

Jenny, Jens, Oliver och Isabella sa...

Vi har två hokus pokus stolar och en tripp trapp stol, Fast vi använder ena hokus pokusen tycker att det är den bästa stolen.

Jenny, Jens, Oliver och Isabella sa...

Vi har två hokus pokus stolar och en tripp trapp stol, Fast vi använder ena hokus pokusen tycker att det är den bästa stolen.