tisdag 2 juni 2009

trött

Idag vaknade Inez just före 5 i morse!!inte så roligt, kl 6 gav jag upp och la henne i våran säng tätt tätt bredvid mig och hon somnade om en liten stund, sen vart det dock för svettigt mellan oss så hon vaknade! vid 7 gick jag upp med henne till Jonas som stod i duschen så han fick ta henne tills han skulle iväg. Det är tur att de små är så otroligt söta annars hade man nog inte orkat stiga upp ;) heheh

5 kommentarer:

Jeanette - 20 år och gravid sa...

Svar; Tack för kommentaren och detsamma. Själva har ni en fin blogg.
Min BF är den 4 Juli :) Sen vet man ju aldrig ;)

Madde sa...

Ja det var verkligen skönt när han äntligen bajsade då, nu är han som vanligt igen en bajsmaskin. :P

Henric jobbar på Dustin (dom som sponsrar blandannat Idol) han sitter i kundtjänst där. Och så pluggar han till Kemi ingengör, han har lite resttentor kvar bara innan han är klar.
Haha aa ska nog fasiken bli en tyst dammsugare men då kommer han väl på att han ska komma på något annat. ;)

Det är ju ganska bra uppdelening, hehe snällt hedersuppdarg. ;)

Hm min morsdag var nog inte speciell, har fått en present tidigare, en typ liten medtagbar fotoram som man kan ha på nycklarna. Men den gick sönder typ direkt så ska få ut en ny.
Men annars var Henric typ bakis och vi hade vänner som var på besök deras snart tvååring var med och ojojoj vilken enegri. Föräldrarna sprang massor. :P

Uppvaktade ni Maria ordentligt? Läste vad hon hade skrivit. :)

angelicka sa...

å va söta bilder :)

vi får tillgång till lägenheten ca 2 veckor tidigare än då vi flyttar in ( 1 juli ) så om ca2-3 veckor har vi nycklarna och kan börja måla rummen. Annars e det bara att flytta in :)
Jag älskar när det är stilrent :)

Precis !

Angelica sa...

SV:
Hej och tack för din kommentar.

Som du kan se uppe i vänstra hörnet på min blogg så ska jag ha om mindre än en månad nu=) Är beräknad till den 30/6, men tror att hon kommer lite tidigare... vi får se.

jess sa...

tacktack :) kan lägga ut bilder senare:)