lördag 6 juni 2009

mumms???


tack för maten

Idag vid lunch

hahah Linnea -asså hon har spytt lite

4 kommentarer:

Jeanette - 20 år och gravid sa...

Vad skönt att snart ha sin utbildning klar :) Det måste ju kännas otroligt :D
Ja, jag ska kolla upp den där sidan som du bifogade. Den verkar bra ;)

Ja, men det är väl bara att utnyttja dina dagar lite senare. Det tycker jag du gör helt rätt i :) Vad ska ni göra i helgen då?

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Underbara bilder =)

Vill oxå tipsa er som redan är med o tävlar hos mig (jätteskoj) att jag nu dratt i gång ännu en spännande tävling..

http://uj76.blogspot.com/2009/06/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

..med chans att vinna ett presentkort från en finfin barnbutik! Kika gärna in o ha en riktigt braig helg =)

Madde sa...

Ja alltså jag tycker inte att det var så svårt att göra hand och fot avtrtcket, leran vart bra (gjorde egen) och gjorde inte allt samtidigt utan när det passade William gjorde vi kanske två fötter sen väntade vi och busade och sånt, men jag var själv när jag gjorde dom så det tog ju lite längre tid då. :)
William sa inget så tror inte att jag behövde trycka så hårt.

Hehe ja det är ju det man kan ju absolut inte förstå innan man får barn att dom faktiskt växer så fort.

Ja absolut familjeliv.se är super, nu är det väl inte direkt att jag känner att jag har tid att sitta där men när jag var gravid och sjukskriven var det perfekt när man ändå inte hade ork till att göra något på dagarna. :)

Min pappa hade bärgarföretag förut så jag var ju alltid med honom när jag kunde, jag älskade det och hade lätt att fixa kontakter och sånt, så mitt mål är att starta eget sen. Tror att det är bärgare som står i topp faktiskt, men att köra trailer är ju också kul man känner sig rätt kaxig när man kommer med så stort ekipage på typ 60ton. :P Min sambo var med en gång och alla kollade tok mycker eftersom det var han som stod bredvid. ;)

Hehe ja precis, jag jobbade typ 100% på ålderdomshem och inom hemtjänsten när jag gick gymnasiet. Tycker absolut att det var en super upplevelse och att jag verkligen lärde mig mycker på det, men inget för mig. :)

Oki, ja det är ju oftast mer användbart att ha BE än vad många tror speciellt om man gillar att bo i husvagn och sånt. :) Har ni husvagn? Skoterbevis skulle jag nog också behöva, mamma bor i Pajala men där kör man ändå, känns lite löjligt att jag inte ska få köra skoter när jag har b,c,ce,hjullastare och truckbevis då känns det som att jag tror att jag ska klara skoter med. :P

Haha men usch svärdotter jag kan inte ens tänka så långt. :P Iofs har jag en kompis som redan har bestämt att hon ska gifta sig med William haha men njae tror jag kommer göra allt då för att det inte blir så usch om han tar hem någon då tant som är lika gammal som mig. :P

Madde sa...

Haha kul "jag tror hon har spytt lite" halva benet. :P