fredag 26 juni 2009

vagn

jaha!

förra veckan då gick ena hjulet på vagnen sönder efter att Jonas sprungit en del med vagnen, men han bytte då plats på en av hjulen för att få bukt på problemet, ja det fungerade ju ända till igår då vi var på coopforum för då åkte de trasiga hjulet av vagnen och vi har nu konstaterat att det är lås anordningen i hjulet som är trasigt! så nu står vi här i valet och kvalet om vad vi ska göra nu :S köpa nya däck eller en ny vagn? måste nog i alla fall byta ut däcken idag till ett par super gamla vita däck för vi ska senare på en promenad och handla några grejer som vi glömde igår!!

4 kommentarer:

Patricia&Patrik,två unga blivande föräldrar sa...

ah jo precis!
Nja det är det inte, det är bara han tror jag, sen var hans lillebror det när han var mindre men det gick bort..

Madde sa...

Hehe precis han gillar inget sånt. :P

Ja jag läste det hur kommer det sig att ni tror det? Och det måste väl gå att få på recept?! Så dyrt som det där är kan ju ingen ha råd annars?

Linnea sa...

Hej! Ville bara tipsa om en joggingvagn med 3 hjul om ni ska springa med den. Min sambo sprang mycket med våran Emmaljungavagn men verkar som att hjulen ej pallar det :S Hoppas det fixar sig och vilken söt dotter ni har föresten :)

Myran sa...

Vad är det för vagn ni har? På min vagn knäcktes hjulet för ett tag sen, så de fick fixa det i affären, reklamationsfel.