fredag 4 september 2009

lite mycket och mer kommer sedan

Vi har ju haft lite bekymmer med Inez kommande vinterkläder, eftersom hon har så långa ben och alla overaller för barn/bebisar har jätte korta ben (visst jätte bra eftersom det flesta barn har den kroppsformen men inte Inez) så igår gick vi runt på stan (asplunds, åhlens mm), på solbaken (barnens hus och intersport) tillslut hittade vi en overall med långa ben och mindre överkropp på mc kinley blev det! super fin i cerise/orange, det var den ända overallen med färg alla andra var svarta vilket var tråkigt.

Här är Inez täckbyxor som vi köpte på rea i våras från 8848, en aningen större än vad vi räknade med, frågan är ens om hon kommer kunna ha det nå i vinter!

Jacka från fix i 86 också köpte i våras, rejält stor den med.

Pop jacka köpt i augusti i 74 lite stor men ändå så hon kan använda den!

Vi har sökt jätte mycket efter en balaclava till Inez att ha när det blir som kallast, vi hade tänkt ta en som hon kan ha under en annan mössa men hittade ingen bra, men då hittade vi denhär på 50% på intersport (solbaken) från Reima i 100%ull i ytterskicktet sen windstopper mellan inre och yttre, inerfodret var i bumull. Denhär har man ju utan mössa åvanpå men den är nog varm och skön senare i vinter, så kan hon ha den andra mössan när den är mindre kalt och man kanske bara skall iväg och handla eller gå på stan!

Overallen på lillan, ganska stor också men den hade bra propotioner och reglerbara ärma slut så man kan pösa upp den lite om den är stor!

overallen utlaggd!

sen hade vi ju en annan overall som är jätte fin som vi tänkte att hon skule ha men på grund av sina långa ben så kan hon inte ha den i vinter :( så den kommer bli till salu + en amassa annat från då hon var mindre, vet inte hur vi gör med fix jackan och 8848 byxorna än, man kan ju hoppas att hon kan ha 86 jackan nästa höst vinter men det beror ju hur hon växer. Hon kömmer ju säkert vara krin 85-90 cm under nästa vinter så då är det ju frågan + att 8848 täckbyxorna säkart kömmer vara försmå till nästa år!

Nu fattas bara ett par ordentliga vanter som vi egentligen inte tänkt köpa för vi hade ett par från Jonathan och Simon men det var tyvärr gigantiska för hennes händer och jag har hittat ett par fina både på stadium och intersport som är mindre och smidigare för 100 lappen så det blir nog de om vi inte tar några från asplunds!

var förövrig på återbesök på barnmottagningen idag och det var väl rätt skulle öka pulmicort dosen till dubbla i en månad för att se om en större skillnad. Hon vägde 7710 gram och var 72 (71.7)cm lång!

Inga kommentarer: