fredag 17 juli 2009

muu


The Inez style!! Inez har börjat ha benet bakom, hon tar sig runt i en cirkel sittandes och lite framåt, men får hon tag i något att hålla i så drar hos sig fram lätt samtidigt som foten/benet puttar på!

Inez nya skor, fina va?

Några barbapappa kläder till nästa storlek!

Vidrig, Äcklig och ätbar är vad man kan kalla de olika ersättningarna! Äntligen har vi hittat en ersättning som duger för vår unga dam och som samtidigt är mjölkfritt, toppen hoppas bara man kan få recept på den nu även om den inte är bland de vanliga sorterna, men hon äter ju inte de andra så det tycker jag vi borde få! Dessutom äter hon ju så dåligt med mat och det finns just för tillfället ingen välling som är mjölkfri, den vällingen som finns är ur sortiment för tillfället och kommer åter vecka 30 förhoppningsvis men om vi får recept så kan vi lika gärna göra välling på ersättning med hjälp av lite mjölkfritt grötpulver :)

Inez i pappas gamla byxor :)

Har nyss kommit hem från Jonas föräldrar. Sen kan jag berätta att vi nu har fått tid på barnmottagningen den 18 augusti :) så då får vi se vad som skall göras med lillan!

Inga kommentarer: