söndag 19 april 2009

Kalkyl hjälp

Nu är deluxé kalkylen som innehåller en hel del smått och gått nästan helt klar. Jag kommer snart att lägga ut en liten introduktionsfilm om kalkylen och hur den fungerar.

Är ni också osäker hur familjens ekonomi påverkas beroende om det är pappan eller mamman (mamma eller mamman; pappan eller pappan) som tar ut föräldrapenningen? Hur många dagar föräldrapenning måste ni ta ut för att få ekonomin att gå ihop? Hur länge kan ni vara hemma? Hur ser vårat sparand eut? Går budget ihop eller måste utgifterna minskas? Åh nej, kylen går sönder har vi råd att köpa en ny och kommer bufferten att vara nog stor om vi går back någon månad framöver? Dessa frågor ställde vi oss och vi delar dem med många andra barnfamiljer.


Dessa frågor hjälper föräldrapenningskalkylen er att reda ut genom att man enkelt kan prova sig fram till det som passar er bäst.


Mer information om kalkylen kommer framöver inom de närmaste 2 veckorna :)

4 kommentarer:

16 år och ska bli mamma! sa...

sv: Okej, tack så mycket! :D.

Linda sa...

Hej hej... jo, det finns lite allergier. Alla i min familj har någon allergi och på min sambos sida så har hans mamma pälsdjursallergi.

Fast det är inte alls säkert att William lider av någon allergi och jag hoppas att han slipper det. Vanligaste orsaken till astma hos bebisar är att de har trånga luftrör och många gånger växer det bort när de blir lite äldre. Jag hoppas INTE att han blir allergisk mot katter bara (jag föder upp katter). ;-)

Therese - Eira min ögonsten sa...

Tack så mycket :D

Karin (Albins mamma) sa...

Ja han är det. Det är skönt, men hoppas att det håller i sig bara :)