söndag 19 april 2009

Dagaens datum

Hej!

Inez har varit inne i en utvecklings spurt, och det har hänt jätte mycket på bara någon vecka! Hon kan vända sig från mage till rygg (hade en period för någon dag sedan då de enda hon gjorde var att vända sig så fort man la henne på mage) När hon ligger på rygg tar hon sig runt i cirklar genom att dra upp benen till magen ta sats och "slänga" sig åt ena hållet för att senare forma ryggen till en ost båge och sträcka ut sig! Hon "pratar" mycket nu också när hon är arg eller irriterad hör man riktigt hur hon skäller :S undrar vem hon fått det ifrån? ;). Hon har även lärt sig att "sno" grejer från mammas händer om det saker man håller värkar spännande. Hon håller upp huvudet jätte högt och länge nu också när hon ligger på magen, så snart är hon nog så stark att nästa steg blir att dra sig fram! Skratta högt kan hon också om det blir riktigt roligt :) Ja och allt detta har hänt på de senaste veckorna!! en både possetiv och negativ sak är att hon har börjat hitta sovrutiner så nu kan mamma och pappa aldrig ligga och dra sig längre, vid halv 7 vill hon upp allt som oftast, om man räknar bort i natt för då skulle hon göra morgon vid 4 tiden! oich det är ju bra att komma upp i tid och att de fins vättiga rutiner man hur roligt är det att stiga upp halv 7??? Nu när det är ljust och går mot sommaren går det väl bra men i vinter kommer det bli tungt! En sista sak är att hon börjar att förlora sitt hår :S

Hade en liten Inez depression igår, eftersom jag insåg att hon håller på att bli så stor. Den lilla lilla bebisen man väntat på såååå länge kommer växa upp på nolltid. För 3 månader sedan kunde hon i stort sätt inget och låg bara och sov hela dagarna, hon var 10 cm kortare och 2 kilo lättare :S. (snacka om att man måste ha växtvärk)..

3 kommentarer:

Karin (Albins mamma) sa...

Jo jag förstår vad du menar :) Det blir ju roligare och roligare med tiden. Då det blir nya framsteg och dom blir mera med och så.
Men jag känner att det gått så fort att man inte hunnit med. Den första bebistiden är som bortglömd :)

Anonym sa...

Hon håller förmodligen på att utvecklas till en breakdancer :)

Linda sa...

Vet precis vad du menar. Tiden går alldeles för fort och man hinner knappt med. Den där bebistiden varar inte särskilt länge. Men varje ålder har samtidigt sin tjusning tycker jag. :-)

Såg att ni undrade om William är förkyld ofta? Ja, det är han. Han har varit sjuk jättemycket tycker jag och verkar ha rätt känsliga luftrör. Vi ska få en remiss nu till en barnläkare som ska utreda ifall det eventuellt rör sig om infektionsastma. Vore skönt att ha medicin hemma. Finns ju roligare saker än att tillbringa nätter och helger på akuten. :-(

Ha en bra dag!

kram Linda