lördag 16 januari 2010

Hej hej

Måndag: I måndags hade jag mitt upprop och jag var tvungen att ta med Inez dit, vilket till en början gick bra men genomgången i slutet blev avbruten på grund av att Inez hade tröttnat. Som tur var var jag inte ensam utan det fanns an anna mamma vars barn inte heller tyckte att det var så roligt.

Tisdad: jag for på min första fysik lektion men for därifrån ganska snabbt eftersom Inez hade första dagen på sin inskolning. Inskolningen gick bra och lärarna var värkligen jätte gulliga, sen var det ju ett + att hon kommer ha en manlig lärare också. Inez går på en avdelning som är tänkt för 1-5 åringar men som just nu inte har några femåringar, det är en stor grupp på lite över 30 barn.

Onsdag: Inskolningen fortätter och Inez anpassar sig bra men visar till en början att hon är lite blyg/reserverad. Själv far jag till skolan efteråt för att närvara på alla lektioners start (så man inte förlorar platsen).

Torsdag: Jag och mamma/mormor tar inskolningen med Inez eftersom Jonas gjorde tenta och jag var tvungen att fara mitt i inskolningen. Inez fortfarande lite blyg när vi kommer.

Fredag: Både jag och Jonas inskolar och Inez får sin första blöja bytt av personalen (lite gnäll men inte som hemma ens) Inez får också prova att vara ute en stund, medan pappa stannar inne och jag gick till mina lektioner.

så, det var lite uppdate i allá fall, tänkte ta lite bilder till veckan om jag kommer ihåg.

5 kommentarer:

Hannele - mamma till Kevin sa...

Hej!
Jag måste bara fråga för att jag är nyfiken för att jag läste en kommentar som ni hade svarat på förut..om någon som hade skrivit typ något om varför ni skaffade barn så tidigt osv..

Hur gamla är ni?

Och nej jag dömer ingen :)

Hannele - mamma till Kevin sa...

Svar:
Aha okej :P Jag trodde att ni var runt 15-16 år :P Ni lät lite yngre :P haha..

Men tack för svaret :)

Hannele - mamma till Kevin sa...

Svar:
Så där ni hade svarat till Lena så lät ni väldigt unga tycker jag :P haha..

Linda sa...

Kikar in här en sväng. Var ofta inne här förut men nu var det ett tag sen sist (jag har fått cancer och vår lilla bebis fick födas med planerat snitt v 32+0).

Ah, inskolning på gång?! Håller tummarna för att den går bra. Här får det vänta ett tag med dagis för Williams del. Mest pga att både jag och hans lillebror kommer vara ganska så infektionskänsliga ett tag framöver. Sen har han ju själv sin förkylningsastma också, så infektioner får gärna hålla sig härifrån. Får se om han kanske kan börja sen efter sommaren eller så istället.

kram Linda

diana sa...

Nu har jag lagt ut en ny tävling på bloggen där du kan vinna en valfri söt snuttefilt. Kolla gärna in! =) Har precis presenterat vinnarna i mina andra tre tävlingar också. Kram kram, Diana