torsdag 28 januari 2010

Lite tomt i uppdaten just nu

Det är lite mycket att göra just nu, skolan tar väldigt mycket tid.

Det går i alla fall bra på dagis för Inez och alla lärare inklusive skötare verkar vara jätte bra. Inez trivs och tycker det är jätte roligt att komma dit och få leka.

Inez har blivit som en liten trotts unge hemma (hoppas hon inte är så på dagge) Hon dunkar huvudet i golvet i väggen eller bordet när man säger NEJ eller AJJAJ. Sen i morse när jag skulle klä henne bet hon mig i armen också. Hon har även börjat använda fejkgråt/skrik som hon bara gör för att man skall få ont i huvudet så att hon skall få det hon vill. Men förutom det så är hon ju endå världens finaste unge och hon har blivit superduktig med pottan nu också. Det är bara att sätta henne där och säga kiss kiss så tar hon i lite och kisset kommer. Kanske blöjfri för det mesta till sommaren :).

I morgon är det biologi prov på inte mindre än 100 sidor. Sen blir det att hämta Inez och göra helg hemma hos mamma.

GODNATT

1 kommentar:

Carolina sa...

Nu är vinnaren av en Elodie Details-snuttefilt presenterad i bloggen, kika in och se om det blev du?! Passa även på att delta i övriga tävlingar, har bland annat en nystartad där man kan vinna presentkort på 300 kr hos Ekokul! Ha en fortsatt mysig fredag! Kram Carolina