torsdag 1 oktober 2009

Uppdate

Inatt vaknade vi av att Inez hade ställt sig i krypställning i våran säng och från ingen stans så kom världens kaskad kräkning. Det bara att byta alla säng kläder och efter den lilla incidenten så har hon haft flera lösa avföringar. Hon har troligen fått majsjuka och nej, hon har inga tänder på gång Det räcker nog med de 8 stycken som hon redan har. Hoppas för guds skull att jag inte hinner bli sjuk innan Norrlandscupen 1 som är här i Skellefteå på söndag.

Nu har hon maraton sovit från kl 9 tills nu och hon ser ut som en helt ny människan. Hoppas att det håller i sig och att hon inte blir sämre :) Vi får väl se om farmor, farfar och farbröderna vågar sig förbi senare ikväll, de skulle nämligen in till stan för att kolla ut lite nya tapeter och köpa lite nya möbler till huset.

Igår var vi iväg och köpte lite nya kökssaker. Det blev bland annat en gjutjärnspanna från Fiskars och nya snygga tallrikar och skålar i matchande grönt. Den slank även med en frisörs sax från fiskars så Maria har bra utrustning att klipp med. Bilder på sakerna i något annat inlägg.

1 kommentar:

Mia sa...

=O( Då var det magen. Hoppas hon kryar på sig =O)