fredag 9 oktober 2009

HC

Har ringt Hälsocentralen nu på morgonen för Inez diarréer och BVC "tanten" skulle ringa upp snart eftersom hon jag pratade med inte kunde så mycket om barn sa hon.. Inez bajs status är en säg full i diarré då vi vaknade (hörde raket bajset skjutas ut och vaknar direkt och inser att Inez redan snurrat runt i sängen (hon är lite hopplös, finns det någon blöja som tar diarré när ungen skiter uppochner?) Sen sket hon ner sin pyjamas efter en stund uppe med pappa.. jag säger då det, när tar detta SLUT??

Att svininfluensan ligger oss hack i häl känns ju inte direkt bättre heller!!

Nej nu skall jag VÄNTA och VÄNTA på BVC "tanten" och sedan på att vi ska handla och i det långa loppet på att diarren skall försvinna. tack och hej lever pastej..

glömde att skriva att vi hade en trevlig mamma och barn middag igår :) postar nå bilder på det senare.. och lilla KALLE är kvarglömd :S

2 kommentarer:

Anna sa...

Vi hade samma problem med Anton för några veckor sen.Han sket nonstop i 8dagar dygnet runt. Vi provade att buta vällingsort och då slutade han skita!
Väldigt konstigt för han har ätit den vällingen i 6månader!

Mia sa...

Vad jobbigt för Inez =O/
Hoppas ni fått något svar
Morotsoppa eller blåbärssoppa (gjort på såna små färdiga barnmatsburkar som man blandar med KOKT vatten kan vara stoppande)
Kram <3