söndag 27 december 2009

Inez önskar sig i födelsedagspresent


Reggie. 337.00- Färg (337) Storlek (oo) -379 sek OBS lila inte rosa, finns färg (510) som var slut så passar den bättre. Wilmamorris
heter shopen där man kan köpa dessa (1-3 dagars leverans), finns kanske på aplunds, har ej kollat. Men vår lilla har problem med att behålla vantarna på då hon har sina hestravantar till reima overallen och dessa vantar drar man utanpå overallen och de har ett fäste som passar på hennes overall = då sitter vantarna så hon inte blir kall eller tappar bort dem. hestravantarna får hon ha till sin andra overall som är MYCKET tajtare runt handleden.

Sen behöver hon även en lek/slalom/hokey (inte den som ser ut som hokey hjälm uten den ser ut som slslomhjälm )hjälm då hon är ute och mamma och pappa släpper henne i backen :P hahah nej men det kan vara bra att ha :).

Sen vill hon ha en resesäng, en tripptrapp matstol (så hon snart skall kunna sitta utan bebis stol men ändå kunna komma upp+ att man kan ha båge om så behövs längre utan att det ser ut som jätte bayn Ellen) Leksaker och kläder i övrigt behövs inte, eller leksaker får hon bara inte få för det är fullt och hon leker endå bara med saker som inte är leksaker och vi kan inte ha leksaker för ett helt dagis då vi har en unge som dessutom inte har ett rum. Sen är det ju endå mamma och pappa som är roliga i slutändan.

Inga kommentarer: