fredag 13 februari 2009

STAAN

Hej, idag har vi på stan en sväng och köpt lite grejer till Inez :) vi avsluta med att äta en romantisk middag på MAX och sen fara till Coop!

Vår romantiska middag :)

Sötnöt

En ganska så nöjd liten Inez på MAX, efter att fått äta är hon nästan alltid glad :)

Oj så roligt det är att vara på Coop Forum med mamma och pappa

jäääääässsssp

Kläder i 74 till lillan, och ja vi är tidiga, barn växer så fort, från den ena dagen när man lägger sig har hon 62/68 och när man vaknar har hon helt plötsligt 74. NEJ men vi har inte ett enda plagg i den storleken och att köpa allt vid samma tillfälle blir ganska dyrt eftersom de inte nöjer sig med ett plagg direkt!

Lite kläder i 68 från FIX och tro det eller ej men det är hennes nästa storlek, hon har nämligen blivit så lång att hon har börjat använda 62, snart är alla 56 kläder för små och ett öga blått!

Vi köpte äntligen jackan som vi har spanat på sedan den kom ut på HM:s webshop, i storlek 68, men den var apa stor, lika stor som en flis vi har i 74.

Här är ett fynd, vi ville ha en jacka till nästa vinter i FIX, POP eller liknade och tänka sig idag var FIX jackan nedsatt med 200kr, kanske inte så billig ändå men det var ändå värt det! i storlek 86 för övrigt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, det är som rolig, Isolde har fortfarande 50, och det är nästan lite stort, hon börjar just växa i det nu. Vi måste ju träffas någon gång! :)