fredag 23 januari 2009

Sjukpennings - hjälp och översikt - The easy way


Jag och Maria har suttit tillsammans och planerat föräldrapenningen framöver. Jag gjorde då en lätt överskådlig tabell där man själv fyller i sina uppgifter och då kan man se hur mycket man får ut i pengar varje specifik månad (januari till december), hur många dagar man har kvar av sina SGI-dagar och lägst-nivå-dagar. Innehåller bra kommentarer hur man fyller i den + tydlig och lätt information om föräldrapenningen. Den är uppdelad i pappans 240 dagar och mammans 240 dagar, så varje förälder kan se hur mycket just den har kvar av "sina" dagar men går dock att lätt ändra om någon av föräldrarna ska använda mer föräldrapenningdagar än den andra.

Nu är det även tillagt en omräknare som räknar om årsinkomsten till dagsersättning! Även tilllagt mer uträcknare för att underlätta.

Dokumentet finns i excel (en generell för alla år utan utmärkta söndagar, 2 för utmärkta söndagar 2009 och 2010), kan skickas till den som vill ha. Lämna en kommentar med eran mailadress, så skickar jag den (kommentarer med mailadress kommer EJ att pubiliceras på bloggen) eller maila foraldrapenning@hotmail.com

Självklart är den GRATIS :)

PS.
Personligen tycker jag att den var mycket bättre att använda tabellen än att behöva sitta och räkna ut för hand med miniräknare och med en almenacka.

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.