tisdag 23 september 2008

Lite uppdatering på oss

Pappa och Mamma till busungen i magen :)

Maria

Jonas

Igår for vi efter mycket om och men och köpte ett skötbord till bebisen, inte särskilt snyggt men inte direkt fult heller :S vi fick det för 100 och har nu trängt in skötbordet brevid tvättmaskinen i badrummet, såg inte så dumt ut ändå, även om tvättkorgen fick flytta ut till hallen. var ju först tänkt att bebisen skulle få hålla till på tvättmaskinen men på grund av att förvaringssaken som skulle hänga över maskinen aldrig blev klar och ingen (maria) inte orkade göra klart de så blev de så här i stället, men det blev bra och dessutom säkrare eftersom att ett skötbord har kanter som en tvättmaskin inte har :) Dessutom tvättade vi alla bebisens sängkläder i går och det blev hela 15 stycken olika sängkläder, så det har vi då inte brist på ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vart hitta ni skötbordet då? blocket? :) lägg ut bild vetja =)

Jaha, men vart är det babyproffesen ska öppna? jaa, du får säga till om du får veta att man kan hämta ut gratisprylar där me :D

Isabella sa...

Oj! ni har en väldigt bra blogg, synd att den är så rörig bara :-S svårt att se när inlägg börjar/slutar, även svårt att hitta kategorier, gamla inlägg.

Jätteroligt att ni har en gemensam blogg! och som sagt inehållet är det inget fel på :-)